Kraamzorg Mieke Brink

Mijn kraamzorg wordt gewoon vergoed door de ziektekostenvrzekering ook zal  je verzekering misschien zeggen van niet.

Dat komt omdat ik samenwerk met erkende kraamzorgorganisaties (Kraamzeker, Kraamzorg 1op 1 en zzp kraamzorg gezocht) die gewoon vergoed worden.

Je kunt dus gewoon tegen je verzekering zeggen dat je kraamzorg krijgt via d1 van deze 3 organisaties . Ik zal met je overleggen bij welke organisatie ik je onderbreng zodat je dat weet.

Omdat ik  samenwerk met deze organisaties krijg je gegarandeert een kraamverzorgster ook als ik onverhoopt toch niet bij jullie zou kunnen werken

Heb je nog vragen? Je kunt mij altijd vrijblijven even bellen voor wat meer uitleg.

Hoeveel uren kraamzorg

Iedereen heeft standaard recht op 49 uur kraamzorg. Dit aantal uren word aangepast aan de situatie per gezin.
Geef je bijvoorbeeld flesvoeding dan heb je 4 uur aftrek, heb je geen mantelzorg of nog kleine kinderen thuis dan heb je weer recht op extra uren zorg en zo zijn er nog verschillende situaties te noemen die invloed hebben op het aantal uren zorg. Thuiskomst na een keizersnede is daar bijvoorbeeld ook een van. Uiteindelijk kan het dus zijn dat je meer of minder uren krijgt dan waar we van te voren - tijdens de intake - vanuit zijn gegaan.

Vergoeding kraamzorg

Kraamzorg wordt vergoed vanuit het basispakket van je ziekte kosten verzekering. Wel is er een wettelijke eigen bijdrage van €4 per uur. Deze eigen bijdragen zal afhankelijk van je ziektekosten verzekering geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden het verschilt per verzekering en per pakket van je verzekering. Soms zal een zorgverzekeraar je onder willen brengen bij een gecontracteerde kraamzorgorganisatie in jou regio, maar je hebt altijd zelf het recht om te kiezen van wie jij kraamzorg krijgt. Ook een zelfstandige kraamverzorgster wordt gewoon vergoed omdat we samen werken met een kraamzorgorganisatie. Tijdens het intake gesprek zullen wij dit ook uitgebreid doorspreken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen starten...

wisselplaatje 6 kraamzorg mieke brink.jpg

Samengevat

  • Professionele maar vooral persoonlijke kraamzorg.
  • Gespecialiseerd in borstvoeding begeleiding
  • Werkgebied: Emmen, Coevorden, Hoogeveen en omstreken
  • Telefoon: (06)22705002

    E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.