Passie..

Mijn naam is Mieke Brink, ik ben getrouwd met Wim en samen hebben wij 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Wij wonen in het Drentse dorpje Gees, samen met onze pony’s, kippen,  hond en kat, we zijn echte buiten mensen. Ik ben na de geboorte van mijn kinderen huismoeder geweest tot ze naar de middelbare school gingen. Die periode ben ik begonnen met mijn opleiding als verzorgende IG en KRAAMZORG. Inmiddels ben ik alweer 17 jaar kraamverzorgster en 12 jaar borstvoedingsdeskundige. Mijn hart gaat uit naar kraamzorg omdat het zo’n bijzonder beroep is. De geboorte van een baby is één van de mooiste en ook spannendste gebeurtenis in een leven.

Zorgen voor een onbezorgde kraamtijd..

In die bijzondere tijd mag ik er voor jullie zijn  met adviezen en antwoorden op al jullie vragen en er voor zorgen dat jullie een kraamtijd hebben waar jullie met een goed gevoel op terug kijken. Mijn beroep is mij passie, vandaar dat ik graag op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de kraamzorg en borstvoedingsbegeleiding, dit doe ik doormiddel van bijscholing en het lezen van vakbladen.

Geïnformeerd en geïnteresseerd..

Als gecertificeerd borstvoedingsdeskundige ben ik gespecialiseerd in begeleiden bij borstvoeding en het oplossen van problemen met betrekking tot de borstvoeding. Het maakt niet uit of jullie voor borst of flesvoeding kiezen bij beiden kan ik jullie helpen met heel veel tips en adviezen geven. Verder geef ik voorlichting avonden over borstvoeding bij de verloskundige en soms geef ik ook gastlessen op scholen over mijn beroep.

Ik ben echt een bevlogen kraamverzorgster die van gezelligheid houd en het fijn vind om mensen te begeleiden.

Voor wie er intressen voor heeft.

In 2016 heb ik tevens de opleiding Natuurlijke Kraamzorg afgesloten, dit gaat vooral over het gebruik van natuurlijke materialen voor de verzorging van de baby. En het leren kennen van je baby in zijn of haar ontwikkelingen.

Samen starten...

wisselplaatje 6 kraamzorg mieke brink.jpg

Samengevat

  • Professionele maar vooral persoonlijke kraamzorg.
  • Gespecialiseerd in borstvoeding begeleiding
  • Werkgebied: Emmen, Coevorden, Hoogeveen en omstreken
  • Telefoon: (06)22705002

    E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.